Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie, alleen of samen

Ben je op zoek naar relatietherapie in Amsterdam?

Wij zijn Ninian Sammels en Marianna Racz. We zijn gekwalificeerd en geregistreerd therapeut en relatietherapeut en we hebben veel ervaring bij het begeleiden van mensen met relatieproblemen.

Als relatietherapeut kunnen we je helpen patronen in je relatie te ontdekken die niet goed meer werken. Dan ben je in staat om op een andere manier naar jezelf en de ander te kijken of je focus te verleggen.

Voor relatietherapie hoeven jullie niet altijd met z’n tweeën te zijn. Soms is je partner niet of nog niet gemotiveerd voor therapie. Ook dan kan relatietherapie zinvol zijn om te kijken wat je zelf kunt doen om je relatie te verbeteren.

Voor mensen bij wie het niet lukt om een relatie aan te gaan of te behouden is het zinvol om te onderzoeken wat je nodig hebt om je open te stellen voor een relatie die bevredigend is.

Relatietherapie

Relatietherapie bij Ninian of Marianna

Je kunt bij ons terecht voor relatietherapie bij:

✓ relatieproblemen in heteroseksuele relaties
✓ relatieproblemen in homoseksuele relaties
✓ mensen die graag een relatie willen aangaan of behouden
✓ relaties met verschillende culturele achtergronden
✓ bindingsangst en/of verlatingsangst in een relatie

Je kunt denken aan diverse soorten relatieproblemen, zoals

✓ als je het gevoel hebt elkaar niet meer te kunnen bereiken
✓ irritaties en terugkerende ruzies binnen een relatie
✓ wanneer het niet lukt een destructieve relatie te beëindigen
✓ te weinig gevoelens binnen een relatie
✓ te heftige gevoelens binnen een relatie

Dit is slechts een korte opsomming van relatieproblemen waarmee mensen bij ons komen. De lijst is bijna oneindig. Voor ons is niets raar. Jullie zijn welkom.


Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor relatietherapie in Amsterdam, of heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Ninian of Marianna.


Therapeut Amsterdam

Over
Ninian Sammels is gespecialiseerd in psycho-oncologie, relatietherapie, psychotherapie en seksuologie. Ze is geregistreerd bij de VIT en RBCZ.


Therapie Amsterdam

Over
Marianna Racz is een ervaren integratief therapeut, hypnotherapeut, emdr-therapeut en EFT-relatietherapeut in Amsterdam Centrum, geregistreerd bij de VIT en de RBCZ.