Therapeuten Amsterdam

Hypnotherapie Amsterdam
Bert Terhell
In mijn werk als integratief therapeut, hypnotherapeut en personal coach begeleid en ondersteun ik mensen. Daarnaast werk ik als docent op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Therapie en hypnotherapie kan ook leuk zijn. Je leert veel en ‘ont’dekt allerlei aspecten van jezelf. Wat onbewust was kan bewust worden. Gaandeweg leer je je problemen oplossen, zodat je vrijer wordt in je denken, doen en voelen. Gun jezelf de toekomst die je toekomt.

Contact met Bert

Therapeut Amsterdam
Ninian Sammels
Van oorsprong kom ik uit het bedrijfsleven, waar ik gewerkt heb als coach en trainer.

Aangezien mijn hart vanaf mijn jeugd al bij de psychologie lag, heb ik een aantal jaar geleden deze studie opgepakt aan de Academie voor Psychotherapie. Daarnaast heb ik de specialisatie “Psycho-oncologische hulpverlening” afgerond en ben ik psycho-oncologisch therapeut.

Contact met Ninian

Psychotherapie Amsterdam
Angenieta de Bie
In het verleden ben ik na mijn conservatoriumstudies jarenlang werkzaam geweest als uitvoerend en docerend musicus. Daarna heb ik als afdelingshoofd aan de Muziekschool Amsterdam ruime ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van medewerkers en leerlingen.

Ik heb diverse opleidingen afgerond: een coachingopleiding aan de Hogeschool in Amsterdam en ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in integratieve psychotherapie en hypnotherapie. Betrokkenheid, empathie en nieuwsgierigheid geven betekenis aan mijn therapeutschap. Ik ben blij met mijn keuze, ik doe dit werk met veel voldoening en plezier. Naast therapeut ben ik als opleider aan de Nederlandse Academie van Psychotherapie. Tot ziens in mijn praktijk waar ik je graag zal ontmoeten!

Contact met Angenieta

Therapie Amsterdam
Marianna Rácz
In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting.

Mijn behandelingen zijn geschikt voor iedereen die het heft weer in eigen hand wil nemen, die zelf weer aan het stuur wil zitten, voor iedereen die de regie over zijn of haar eigen leven terug wil.

Naast mijn praktijk ben ik kerndocent hypnotherapie en docent psychotherapie en EMDR aan de Nederlansde Academie voor Psychotherapie.

Contact met Marianna
Meer over:

Psychotherapie Amsterdam - Home

Psychotherapie Amsterdam

Welkom in onze praktijk Psychotherapie Amsterdam.

Of het nu gaat om angsten, burnout, stress, depressieve gevoelens, trauma’s, relatieproblemen of gezinsproblemen. Je kunt bij ons terecht.

Psychotherapie Amsterdam >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Als relatietherapeut kunnen we je helpen patronen in je relatie te ontdekken die niet goed meer werken.

Relatietherapie >>
Therapeuten Amsterdam
Therapeuten Amsterdam voor therapie, psychotherapie, hypnotherapie, emdr-therapie, coaching en relatietherapie in regio Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht.