Therapeuten Amsterdam

Hypnotherapie Amsterdam
Bert Terhell
In mijn werk als integratief therapeut, hypnotherapeut en personal coach begeleid en ondersteun ik mensen. Daarnaast werk ik als docent op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Therapie en hypnotherapie kan ook leuk zijn. Je leert veel en ‘ont’dekt allerlei aspecten van jezelf. Wat onbewust was kan bewust worden. Gaandeweg leer je je problemen oplossen, zodat je vrijer wordt in je denken, doen en voelen. Gun jezelf de toekomst die je toekomt.

Contact met Bert

Therapeut Amsterdam
Ninian Sammels
Van oorsprong kom ik uit het bedrijfsleven, waar ik heb gewerkt als coach en trainer.
Dat heb ik jaren met veel plezier gedaan, maar tóch ontbrak er iets.

Vanaf mijn jeugd wilde ik al iets doen in de psychologie en begeleiding van mensen. Ik mijn werk als coach en trainer merkte ik echter dat ik steeds vaker de diepte met mensen inging, maar dat er iets in mìjn achtergrond ontbrak om verder te komen.

Daarom heb ik 8 jaar geleden de studie Intergratieve psychotherapie opgepakt aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en ben ik een praktijk begonnen Ik ben afgestudeerd als Integratief psycho- en relatietherapie en heb ik me gespecialiseerd in oncologie. Ook ben ik afgestudeerd als sexuoloog.

Contact met Ninian

Psychotherapie Amsterdam
Angenieta De Bie >>
Therapie Amsterdam
Marianna Rácz
In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting.

Mijn behandelingen zijn geschikt voor iedereen die het heft weer in eigen hand wil nemen, die zelf weer aan het stuur wil zitten, voor iedereen die de regie over zijn of haar eigen leven terug wil.

Naast mijn praktijk ben ik kerndocent hypnotherapie en docent psychotherapie en EMDR aan de Nederlansde Academie voor Psychotherapie.

Contact met Marianna
Meer over:

Psychotherapie Amsterdam - Home

Psychotherapie Amsterdam

Welkom in onze praktijk Psychotherapie Amsterdam.

Of het nu gaat om angsten, burnout, stress, depressieve gevoelens, trauma’s, relatieproblemen of gezinsproblemen. Je kunt bij ons terecht.

Psychotherapie Amsterdam >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Als relatietherapeut kunnen we je helpen patronen in je relatie te ontdekken die niet goed meer werken.

Relatietherapie >>
Therapeuten Amsterdam
Therapeuten Amsterdam voor therapie, psychotherapie, hypnotherapie, emdr-therapie, coaching en relatietherapie in regio Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht.