Hypnotherapie Amsterdam


Hypnotherapie

Ben je in Amsterdam op zoek naar een therapeut of psycholoog voor hypnotherapie of pds-therapie?

Wij zijn Angenieta de Bie, Bert Terhell en Marianna Racz. We zijn gekwalificeerd en geregistreerd hypnotherapeut en we hebben veel ervaring bij de behandeling met hypnotherapie en pds-therapie.

Op deze pagina vertellen we iets meer hierover.

Een vorm van psychotherapie

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij door de hypnotherapeut gebruik wordt gemaakt van hypnose. Dit is naar binnen gerichte aandacht, oftewel hypnotische trance.

Veel van onze problemen zitten zo diep geworteld dat het erover praten niet altijd voldoende oplost. De problemen zitten dan als het ware ‘vast’ in het onbewuste deel van onze persoonlijkheid.

Via hypnotherapie krijg je gemakkelijker toegang tot die delen van je waarvan je je niet direct bewust bent, maar die wel een grote rol kunnen spelen in je leven. Via hypnotherapie kun je dan de onderliggende oorzaken opsporen en tot oplossingen komen.

Je kunt het zien als een manier om dichter bij jezelf en je onbewuste te komen, waardoor je effectief aan jezelf en je klachten kunt werken.

Hypnotherapie


PDS therapie

PDS therapie is behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom. De behandeling is gebaseerd op de hypnotherapie en is een zeer effectieve behandelmethode waarbij blijvend resultaat wordt geboekt. PDS therapie is voor mensen die:

  • langdurig darmklachten en daarbij pijnklachten hebben
  • last hebben PDS
  • zich een groot deel van de dag vermoeid voelen, fysieke en medisch onverklaarbare klachten hebben
  • daardoor belemmerd worden in hun dagelijks leven
  • meer regie over hun maagdarmgebied willen krijgen


Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor hypnotherapie in Amsterdam, of heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Bert, Angenieta of Marianna.


Hypnotherapie Amsterdam

Over
Bert Terhell is een ervaren hypnotherapeut en integratief therapeut in Amsterdam-Zuid, geregistreerd bij de VIT en de RBCZ

Naast algemene hypnotherapie en PDS-therapie kun je bij hem terecht voor:Psychotherapie Amsterdam

Over
Angenieta de Bie heeft veel ervaring in hypnotherapie, emdr-therapie, loopbaancoaching. Ze is geregistreerd bij het ECP, NAP en NGVH.


Therapie Amsterdam

Over
Marianna Racz is een ervaren integratief therapeut, hypnotherapeut, emdr-therapeut en EFT-relatietherapeut in Amsterdam Centrum, geregistreerd bij de VIT en de RBCZ. 


Meer info:
Voor meer informatie over hypnotherapie en pds-therapie, zie: